Parmaskinkeruller med mozzarellaost
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 8 parmaskinkeruller:
  • en pakke mozzarellawrap
  • en pakke parmaskinke med ca. 5 stykker skinke
  • 70g rucola
  • Basilikumpesto
  • En moden nektarin
  • Frisk basilikum
  • Olivenolie
  • Balsamico eddike
  • Hampefrø eller pinjekerner
Fremgangsmåde
  1. Placer ca. fem stykker parmaskinke ved siden af hinanden på et spækbræt. De skal gerne gå ca. en centimeter indover hinanden
  2. Placer et stykke mozzarella wrap oven på skinken og smør med pesto på hele fladen
  3. Dæk pestoen med et tyndt lag rucola og rul parmaskinkerullen tæt sammen
  4. Skær rullen ud i stykker på ca. 2 centimeters tykkelse
  5. Placer dem på en italiensk salat af rucola, frisk basilikum og nektarin
  6. Drys med olie/eddie dressing, hampefrø og en smule havsalt
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/parmaskinkeruller-med-mozzarellaost/