Rucolasalat med artiskok og oliven
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Rucolasalat:
  • 2dl perlebyg
  • 75g rucola
  • 100g fetaost
  • en håndfuld kalamataoliven
  • et glas artiskok
  • en lille håndfuld soltørrede eller bagte tomater
  • to spsk. tzatziki
  • en citron
  • en spsk. olivenolie
  • salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Bog perlebyg som anført på pakken
  2. Steg ½ citron og artiskok på panden i en smule olivenolie
  3. Fordel rucola som en bund i en stor skål. Drys med olivenolie og ½ citron over rucolaen
  4. Smuldr fetaost og anret det sammen med olive, tzaziki, og soltørrede tomater
  5. Anret perlebyg, citron og artiskok i skålen og drys din rucolasalat med salt og peber
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/rucolasalat-med-artiskok-og-oliven/