Amerikanske pandekager med banan
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 12 amerikanske bananpandekager
  • 2æg
  • 300g mel
  • 2 små bananer
  • 0,5L mælk
  • 2tsk. bagepuler
  • 1spsk. sukker (kan undlades)
  • knivspids salt
Fremgangsmåde
  1. Hak bananerne fint og pisk dem sammen med de øvrige ingredienser til dejen er ensformig og tyk. Steg pandekagerne på en varm pande, hvor du kun behøver at bruge smør til den første.
  2. Vurder evt efter den første pandekage hvorvidt dejen skal være tykkere eller tyndere og juster med mel eller mælk.
  3. Her er der også en god undskyldning for at spise den første pandekage for at "prøvesmage", inden du går videre med stablen.
  4. Rigtig god fornøjelse!
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/amerikanske-pandekager-med-banan/