Roti - indiske pandebrød
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til 8 roti:
  • 2,5dl lunken vand
  • 2 spsk. Salt
  • 1 tsk. Sukker
  • 1 spsk. Neutral olie
  • 1 æg
  • 500g finax hvedemel
  • neutral olie til stegning
Fremgangsmåde
  1. Opløs salt og sukker i vandet og tilsæt olivenolie og æg
  2. Pisk det sammen og tilsæt mel lidt ad gangen
  3. Ælt dejen godt sammen i ca. 10min. Enten i hænderne eller vha. en røremaskine
  4. Lad dejen hvile i ca. 30min under et vådt klæde
  5. Del dejen i 8 kugler
  6. Hiv dejen i kanterne så den bliver til et papirtyndt brød
  7. Bag den på en pande med olie ved middelhøj varme. Vend den undervejs
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/roti-indiske-pandebroed/