Lakseruller med tortilla wraps
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 8-10 lakseruller:
  • 100g flødeost
  • 100g røget laks
  • 1 stor tortilla wrap
  • 50g ruccola
Serveres på en salat bestående af:
  • 75g blandet salat
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. balsamicoeddike
  • 1 tsk. salt
  • en lille håndfuld frisk dild
  • ½ lime
Fremgangsmåde
  1. Smør tortilla wrappen med flødeost og placer laks og ruccola ud over hele wrappen
  2. Rul tortillawrappen til en pølse og skær den ud i ca. 2cm tykkelse
  3. Bland salat med olivenolie, balsamicoeddike og salt og placer lakserullerne på salaten
  4. Drys med skiveskåret lime og frisk dild
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/lakseruller-med-tortilla-wraps/