Buddhabowl med oksekød og avokado
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • Faste ingredienser:
  • Finax Linsehummus eller hjemmelavet hummus
  • • Kylling eller oksekød stegt på panden og skåret i skiver
  • • Avokado med finax sesamfrø
  • • Sæsonens grøntsager. I vinterhalvåret kål, løg og rødbeder. I sommerhalvåret: tomat, asparges og forårsløg
  • • Grøntsager til dyppelse: sødekartoffelfritter, kartoffelfritter, selleri, agurk osv.
  • • Brød eller boller: Finax grødboller
Fremgangsmåde
  1. Lav Finax linsehummus som anført på pakken og placer en portion i en rund skål eller tallerken
  2. Steg kødet på panden med en smule fedtstof, salt og peber. Placer det i skålen
  3. Skær avokado i skiver og placer det i skålen
  4. Lav en blandet salat af sæsonens grøntsager og placer det i skålen
  5. Skær grøntsagerne til dyppelse i stave og placer det i skålen
  6. Bag Finax grødboller som anført på pakken. Bræk den gerne over og placer den i skålen ved siden af linsehummus.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/buddhabowl-med-oksekoed-og-avokado/