Bagt grød med æg og banan
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. to personer:
  • 50g havregryn
  • 50g granola (hjemmelavet eller Axa, simply great)
  • 1 moden banan
  • 2 æg
  • 1 kniv spids salt
  • 1 spsk. sirup
  • 1 modent æble
  • Evt krydderier der også kan bruges: kanel, kardemomme og ingefær
Fremgangsmåde
  1. Bland havregryn og granola sammen
  2. Mos banan og bland den i grøden
  3. Tilsæt æg, salt og sirup og bland det godt sammen
  4. Hæld grøden i et lille ildfast fad beklædt med bagepapir
  5. Skær æblet i tern og bland det evt med en håndfuld granola fra Axa
  6. Drys det på grøden og bag grøden i ovnen ved 175 graders varme, varmluft i ca. 30min
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/bagt-groed-med-aeg-og-banan/