Peberkager med glasur - også til pynt
Forfatter: Maria Vestergaard
- 125g smør
- 100g brun farin
- 4 spsk. mørk sirup
- 350 g hvedemel
- 1 knsp. salt
- 1 tsk. natron
- 1 tsk. stødt ingefær
- ½ tsk. stødt sort peber
- ½ tsk. stødt allehånde
- ½ tsk. kardemomme
- 2 tsk. stødt kanel
- ½ dl. æggehvider
- 150g flormelis
- Smelt smør med sukker og sirup i en gryde under omrøring
- Bland mel, natron, salt og krydderierne i en skål og bland den smeltede sukkermasse i melet.
- Ælt dejen godt sammen
- Rul dejen ud i ca. ½ cm tykkelse på et bord drysset med mel og udstik peberkagerne.
- Placer dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 170 graders varme i ca. 10min eller til de er blevet let gyldne.
- Lad peberkagerne køle af på pladen inden de pyntes med glasur
Recipe by Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/peberkager-glasur-ogsaa-pynt/
3.5.3229