Begynd med suppen. Hak forårsløg, hvidløg, ingefær og chili fint, og hak rød peber i små stave.
Varm olie i en gryde, og svits karry.
Vend de hakkede grøntsager og urter i gryden uden, at de tager farve.
Tilsæt kokosmælk, hakkede tomater og hønsebouillon.
Smag suppen til med salt og saften fra en lime
Imens suppen simrer ved lav varme og tager smag, laves kyllingebollerne.
Hak rødløg, hvidløg og persille fint
Bland løg og persille i en stor skål, sammen med hakket kyllingekød, æg og 2 tsk. salt.
Form kyllingebollerne med en ske og din håndflade, og kog kyllingebollerne i en stor gryde med vand. Kyllingebollerne er færdigkogt, når de kommer op til overfladen.
Vend de færdigkogte kyllingeboller i karrytomat suppen, og server den asiatiske suppe for familien eller vennerne.
Recipe by Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/tomatsuppe-med-karry-og-kyllingeboller/