Kylling i karry med ris
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 4 personer:
  • 2 løg
  • 1-2 spsk. karry
  • olie eller smør til stegning
  • 1 modent sødt æble
  • 400-500g kylling
  • 0,5L mælk (gerne sødmælk)
  • salt og peber
  • maizena til jævning
  • Evt. persille, hakkede æbler og hampefrø til drys
  • Serveres med ris
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og æble fint
  2. Svits det i en gryde med olie og karry til løgene er blevet bløde
  3. Skær kylling i tern og steg det i gryden til det er gennemstegt
  4. Tilsæt mælk og lad det langsomt koge op så sovsen ikke skiller
  5. Smag til med salt og peber
  6. Jævn sovsen med maizena og lad den gerne stå og simre i en halv times tid
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/kylling-i-karry-med-aebler/