Chokoladekage i bradepande
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 350g sukker
  • 170g Finax kage hvedemel
  • 5 spsk. kakao
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 3 tsk. bagepulver
  • 225g smør
  • 3 æg
  • 2dl kogende vand
  • Pynt: glasur, nødder, slik osv
Fremgangsmåde
  1. Bland de tørre ingredienser godt sammen, så det hele er fordelt
  2. Smelt smør og pisk æg. Vend det i melblandingen
  3. Kog Vandet og vend det i chokoladekage dejen
  4. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 25*30cm)
  5. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 190 graders varme (varmluft) i ca. 35min
  6. Lad kagen afkøle helt i bradepanden inden den pyntes og skæres ud
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/chokoladekage-i-bradepande/