Nachos - opskrift med kylling og ost
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 600g kyllinge bryst
  • 1 alm. løg
  • 1 fed hvidløg
  • salt og cayennepeber
  • 1 glas tacosovs
  • ca. 300g nachos
  • ca. 200g ost (mozzarella/cheddar)
  • 2 rødløg
  • 4 tomater
  • håndfuld persille
Fremgangsmåde
  1. Hak alm. løg og hvidløg, og skær kylling i tern.
  2. Svits løg og kylling i en gryde til kødet er gennemstegt.
  3. Bland et glas tacosovs i gryden og smag til med salt og cayenne peber.
  4. Hak rødløg og tomat og saml nachos retten i lag i et ildfast fad.
  5. Læg et lag nachos i bunden af fadet, dernæst kylling, ost rødløg, tomater og til sidst persille. Gentag proceduren 3-4 gange og bag retten i ca. 15min på 180 graders varme.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/nachos-med-kylling-og-ost/