Laksesalat med æble og purløg
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • Laksesalat til ca. 2-4 personer:
  • 150g røget laks
  • ½ rødt æble
  • ½ lille rødløg
  • ½ avokado
  • 1 hjertesalat
Dressing:
  • 1 spsk. creme fraise
  • 1 tsk. sennep
  • 1 spsk. citronsaft
  • ½ tsk. salt
  • Toppes med fintsnittet purløg og serveres på rugbrød eller f.eks knækbrød fra Sigda Bakeri
Fremgangsmåde
  1. Skær laks i små tern
  2. Skær æble, rødløg og avokado i små tern
  3. Skyl hjertesalaten og tør den grundigt for vand. Skær den hvide "rod" fra salaten og skær kun det grønne i fine strimler
  4. Bland alle grøntsagerne med laksen
  5. Bland ingredienserne til dressingen sammen og vend det i laksesalaten
  6. Drys med purløg
Recipe by Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/laksesalat-med-aeble-og-purloeg/