Æblemuffins med hasselnødder
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 10 æblemuffins120g sukker
  • 2æg
  • 3 søde og modne (danske) æbler
  • 120g smør
  • 150g Finax hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. kanel
  • 1 tsk. vanilje
  • ½ tsk kardemomme
  • evt. ½ tsk. ingefær
  • Pynt:
  • en lille håndfuld hasselnødder
  • 1-2 røde æbler
Fremgangsmåde
  1. Pisk sukker og æg luftigt
  2. Riv æblerne groft og tilsæt det sammen med smeltet smør til æggemassen
  3. Bland hvedemel, bagepulver, kanel, vanilje og kardemomme godt sammen i en skål og vend de tørre ingredienser i kagedejen.
  4. Hæld dejen i tykke papirmuffins forme eller silikoneforme
  5. Skær æble i tynde både og pynt kagerne sammen med groft hakkede hasselnødder
  6. Bag de smagfulde æblemuffins i ovnen ved 180 graders varmluft i ca. 25min eller til kagerne er færdigbagte
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/aeblemuffins-med-hasselnoedder/