Koteletter i fad med bacon og paprika
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Koteletter i fad til 4 personer:
  • en pakke bacon
  • 4 koteletter (400-500g)
  • 1-2 store løg
  • 2 fed hvidløg
  • 250g champignoner
  • 2 tsk paprika
  • ½ tsk. cayennepeber
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400g)
  • 250ml madlavningsfløde 4%
  • en dåse Bonduelle sorte bønner, 400g
  • salt og peber
  • Server koteletter i fad med ris og friskhakket persille
Fremgangsmåde
  1. Steg bacon sprødt på panden og læg det efterfølgende på en tallerken med køkkenrulle
  2. Steg koteletterne i fedtet fra bacon til de er gennemstegte og let gyldenbrune. Tag dem af panden
  3. Hak løg og hvidløg og skær champigon i kvarte
  4. Steg grøntsagerne i saften fra kødet til vandet fra champigonerne er fordampet
  5. Tilsæt hakkede tomater og madlavningsfløde
  6. Hæld vandet fra bønnerne og tilsæt dem til sovsen
  7. Lad sovsen koge langsomt op
  8. Smag til med salt og peber
  9. Halver koteletter og bacon og placer kødet i et ildfast fad. Hæld sovsen over kødet
  10. Bag retten med koteletter i fad i en forvarmet ovn i ca. 15min ved 180 graders varme
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/koteletter-i-fad-med-bacon-og-paprika/