Ristaffel - opskrift med kylling i karry
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Opskrift til ca. 4 personer:
  • 1 spsk. olie
  • 1 stort løg
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. ingefær
  • 1 modent og sødt æble
  • 4-500g kylling
  • 500ml mælk
  • Salt og peber
  • maizena til jævning
  • Serveres med ris, peanuts, æbler, ananas, rosiner, kokosflager, forårsløg og bananer
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og skær kylling i mundrette stykker
  2. Svits det løg og kød i en gryde med krydderier og olie til kødet er gennemstegt
  3. Tilsæt æble og svits i yderligere et par minutter
  4. Tilsæt mælk og lad saucen langsomt varme op så den ikke skiller
  5. Jævn med maizena og smag til med salt og peber og evt. ekstra krydderier
  6. Serveres med ris og hvad hjertet ellers begærer
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/ristaffel-opskrift-med-kylling-i-karry/