Tømmermænds sandwich
 
 
Til en sandwich med æg og bacon
Forfatter:
Ingredienser
  • 2 skiver fransbrød
  • 2 skiver bacon
  • 1 æg
  • en skive ost (vi brugte toast ost)
  • ½ tomat
  • forårløg
  • Ketchup
  • Smør til stegning
Fremgangsmåde
  1. Steg bacon
  2. Skær to skiver franskbrød, og steg dem kun på den ene side, på en pande med smør
  3. Steg et smilende spejlæg og placer en skive ost på ægget, mens det stadig er på panden, ca. 1min før ægget er færdigt
  4. Skær tomater og forårsløg i skiver
  5. Saml Sandwichen: Fordel ketchup på de to skiver brød, på den side, der ikke er blevet stegt. Placer et spejlæg på den ene skive brød, derefter bacon, tomat, forårsløg og luk sandwichen med den sidste skive brød. Velbekomme!
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/bacon-sandwich-med-aeg-og-ost/