Nøddetærte med kokosskum
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til en stor eller tre små nøddetærter:
  • en pakke toftkær dadelmasse med hasselnødder
  • to dåser kokosmælk med lagdelt væske og fedt
  • 3 spsk. Acaciehonning
  • et nip salt
  • 50g hasselnødder
  • 100g friske hindbær
  • Pyntes evt. med mynte og rød skovsyre
  • Tre små tærteforme eller en stor
Fremgangsmåde
  1. Pres dadelmassen med hasselnødder ud i formene.
  2. Stil tærtebundene på køl i køleskabet imens kokoscremen laves
  3. Tag forsigtigt den faste del af kokosmælken ud af dåserne
  4. Pisk kokos med honning, salt og groft hakkede hasselnødder
  5. Fordel kokoscremen på tærtebundene og pynt med friske hindbær, nødder og mynte.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/noeddetaerte-med-kokosskum/