Græsk farsbrød med varer fra nemlig.com
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Farsbrød til ca. 4 personer:
  • 500g hakket oksekød (eller lammekød)
  • 2 små rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 æg
  • 2 spsk. græsk yoghurt
  • 1 dl. havregryn
  • 1 dl. mælk
  • 2 tsk. salt
  • 2 tsk timian (frisk eller tørret)
  • 50g sorte oliven
  • 100g fetaost
  • Olivenolie til smørelse
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og hvidløg fint
  2. Bland løgene med kød, æg, græsk yoghurt, havregryn, mælk, salt og timian.
  3. Halver olivene og vend dem sammen med fetaost i farsen
  4. Smør bunden af et ildfast fad med olie og form et langt farsbrød så symmetrisk som muligt
  5. Bag evt. farsbrødet sammen med græske kartofler som på billedet
  6. Bag farsbrødet i ovnen ved 180 graders varmluft i ca. 45min
  7. Der kan godt samle sig lidt vædde fra kødet, som hældes fra inden servering
  8. Server dit farsbrød med tomatsalat, græske kartofler og tzatziki
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/graesk-farsbroed-med-fetaost-og-oliven/