Nøddesmåkager - Kirstens nøddedrømme
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 40 nøddesmåkager:
  • 200g blødt smør
  • 200g sukker
  • 1 æg
  • 300g mel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 50g hakkede hasselnødder (eller andre nødder)
  • 50g hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde
  1. Smør og sukker røres sammen
  2. Æg røres i
  3. Mel, vaniljesukker og bagepulver blandes sammen, og røres i dejen
  4. Nødder og chokolade hakkes fint, og blandes i dejen
  5. Tril dejen til små kugler og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem let flade med en gaffel
  6. Bag småkagerne ved 175grader i 10-15min (husk at hold godt øje med småkagerne. Det er forskelligt fra ovn til ovn, hvor hurtigt de bliver færdig bagte).
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/noeddesmaakager-kirstens-noeddedroemme/