Indisk curry - opskrift med kylling
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Indisk curry til ca. 4 personer:
  • 450g kylling
  • 1 dl yoghurt
  • Saften fra ¼ lime
  • 1 løg
  • olie til stegning
  • 1 tsk. salt
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. ingefær
  • ¼ cayennepeber
  • 1 tsk. nelliker
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. spidskommen
  • 2 spsk. mild karry
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dåse kokosmælk
  • evt maizena til jævning
  • serveres med ris eller naanbrød, korriander og lime
Fremgangsmåde
  1. Skær kylling i mundrette stykker og vend det i yoghurt, hakket hvidløg, salt og limesaft
  2. Hak løg og steg det i en gryde med olie sammen med alle krydderierne ved middel varme
  3. Tilsæt kylling med marinaden, samt hakkede tomater og lad det simre ved svag varme i ca. 20min til kyllingen er gennmkogt
  4. Hak peberfrugt i tern og tilsæt det sammen med kokosmælk.
  5. Lad langsomt retten varme op så sovsen ikke skiller
  6. Smag til med salt og evt ekstra krydderier og urter og jævn sovsen hvis den ønskes tykkere
Recipe by Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/indisk-curry-opskrift-med-kylling/