Melonsalat med cantaloupemelon
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Melonsalat til ca. 2-4 personer:
  • 70-100g blandet salat
  • ½ lille cantaloupemelon
  • 150g bøf mozzarellaost
  • Kerner fra ½ granatæble
  • en lille håndfuld hampefrø
  • pynt evt. med rød skovsyre
Dressing:
  • 2 spsk. olie
  • 1 spsk. balsamicoeddike
  • 1 tsk. salt
Fremgangsmåde
  1. Skyld salatblade og tør dem grundigt.
  2. Placer salaten på et fad og skær melon i mundrette bider og fordel det udover salatbladene
  3. Bland dressingen og hæld den ud over melonsalaten
  4. Riv osten i stykker og drys det sammen med granatæble kerner og hampefrø på salaten
  5. Pynt evt. med rød skovsyre
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/melonsalat-med-cantaloupemelon/