Kyllingetærte med spinat og gedeost
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Ingredienser til en stor kyllingetærte:
Tærtefyld:
  • 2 små rødløg
  • 250g kyllingebryst
  • olie eller smør til stegning
  • 100g frisk spinat
  • 250g hytteost
  • 4 æg
  • 2 spsk. fuldkornsmel
  • 1,5-2 tsk salt
  • ca. 100g gedeost
Tærtebund:
Fremgangsmåde
  1. Hak løg fint og skær kylling i små strimler
  2. Steg det på panden med en smule olie
  3. Når kødet er gennemstegt men stadig saftigt, tilsættes spinat på panden.
  4. Steg til spinaten er svundet ind og bland alt fyldet med hytteost, æg, fuldkornsmel og salt i en skål
  5. Placer fyldet på en tærtebund top med skiver af gedeost og bag kyllingetærten i ca. 30min
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/kyllingetaerte-med-spinat-og-gedeost/