Pastasalat med pesto og avokado
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • Pastasalat med pesto til 2-4 personer:
  • 250g pasta (ProteinPasta fra Pastella)
  • en håndfuld blandet salat (f.eks napolitan salat)
  • 1 avokado
  • 1-2 spsk basilikumpesto
  • 1 tsk. salt
  • 1 forårsløg
  • 150g blåbær
  • en lille håndfuld græskarkerner
  • Pyntes med rød skovsyre eller andre krydderurter
Fremgangsmåde
  1. Kog pasta som anført på pakken. Evt med en smule salt og olie
  2. Hæld vandet fra gryden og lad pastabidderne køle helt ned
  3. Skær avokado i fine små tern og bland det med pasta, pesto, salat og salt i en "arbejds skål"
  4. Skyld og hak forårsløg og vend det i pastasalaten med halvdelen af blåbærene.
  5. Hæld pastasalaten over i en ny skål eller serverings fad og pynt med resten af blåbærerne, græskarkerner og rød skovsyre
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/pastasalat-med-pesto-og-avokado/