Fransk kartoffelsalat med sennepsdressing
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Kartoffelsalat til ca. 4 personer:
  • 800g nye kartofler
  • en håndfuld napolitana salat
  • 1-2 forårsløg
  • 300g friske grønne asparges
  • 8-10 radisser
  • en lille håndfuld dild
  • frisk revet parmesan
Sennepsdressing:
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 2 spsk. hvidvinseddike (citronsaft kan også bruges)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk salt
Fremgangsmåde
  1. Skyld kartoflerne grundigt og kog dem (kartofler fra dagen før er perfekte at bruge)
  2. Lad dem køle helt ned og halver dem
  3. Bland sennepsdressingen og vend kartoflerne med salat i dressingen
  4. Skyld asparges og skær ⅓ af grøntsagernes ende. Skyld asparges i kogene vand gennem en si eller dørslag og halver dem på langs. Skær dem i stykker af ca. 5 cm
  5. Skyld radiser og skær dem meget fint
  6. Bland grøntsagerne med kartoflerne og pynt af med groft hakket dild og frisk revet parmesan
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/fransk-kartoffelsalat-med-sennepsdressing/