Kartoffelfrikadeller med hytteost
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Ingredienser til ca. 20 kartoffelfrikadeller:
  • 500g kogte kartofler
  • 3 æg
  • 2 løg
  • 250g hytteost
  • 1 dl rasp
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • smør til stegning
Fremgangsmåde
  1. Kog kartoflerne helt møre og en smule udkogte. Lad dem køle helt ned (kartofler fra aftenen før, er perfekte)
  2. Mos kartoflerne i en stor skål og tilsæt de øvrige ingredienser
  3. Form kartoffelfrikadellerne med en spiseske og din hule hånd og steg dem på en svag/middelvarm pande i smør på begge sider. Frikadellerne skal stege omkring 10min før de er gennemstegte.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/kartoffelfrikadeller-med-hytteost/