Linsesalat med æble og asparges
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • Ingredienser til linsesalat til ca. 2 personer:
  • 1 dl sorte belugalinser
  • 2 dl vand
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. groft salt
  • 1 forårsløg
  • 1 æble
  • fem friske asparges
  • en lille håndfuld cashewnødder
  • Saften fra en kvart citron
Fremgangsmåde
  1. Skyld linserne under rindende vand og kog dem som anført på pakken sammen med en smule olie og salt
  2. Skær forårsløg i fine skiver
  3. Skær æblet i små tern
  4. Skær den nederste ⅓ af aspargesene og kog dem i ca. 2min i en gryde. Halver dem og skær dem i ca. 2cm lange stykker
  5. Steg cashewnødderne på en varm pande uden fedtstof til de bliver gylden brune.
  6. Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt og citronsaft
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/linsesalat-med-aeble-og-asparges/