Bagt aubergine med soltørrede tomater
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • Bagt aubergine, som tilbehør til 4 personer:
  • 2 aubergine
  • 2 spsk. olie
  • Salt
  • 100g feta ost
  • 2 spsk. soltørrede tomater
  • evt. saften fra ¼ citron
  • evt. en håndfuld persille
Fremgangsmåde
  1. Skyld aubergine og skær den i tynde skiver, så toppen stadig holder sammen på grøntsagen.
  2. Fold den en smule ud som en blomst uden at ødelægge auberginen, og placer den på en bageplade beklædt med bagepapir
  3. Gnid med olie og salt
  4. Bag den i ovnen i ca. 10min ved 180graders varme
  5. Drys med knust fetaost og finthakkede soltørrede tomater og bag den bagte aubergine i yderligere 5-10min, eller til grøntsagen er blevet mør
  6. Server med citronsaft og frisk hakket persille
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/bagt-aubergine-med-soltoerrede-tomater/