Blåbærmuffins med hvid chokolade
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • Til ca. 10 blåbærmuffins:
  • 2 æg
  • 150g sukker
  • 50g smør
  • 175-200g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 dl mælk
  • 50g hvid chokolade
  • 100g friske blåbær (frosne kan også bruges)
Fremgangsmåde
  1. Pisk æg og sukker sammen i en skål
  2. Varm smør og tilsæt det sammen med hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og mælk
  3. Rør til dejen bliver en ensformig masse uden klumper
  4. Hak hvid chokolade og tilsæt chokolade sammen med blålær til muffinsdejen
  5. Fordel dejen i muffins forme (gerne silikone)
  6. Bag dem i en forvarmet ovn, 190 graders varmluft i ca. 20min
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/blaabaermuffins-med-hvid-chokolade/