Pølseret med pasta og grøntsager
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 300g ukogt pastapenne
  • 5 små pølser
  • ½ brokkoli hovede
  • 10 cherry tomater
  • 4 æg
  • 200g mozzeralla ost
  • en pakke bacon
  • 4 dl mælk
  • 2 tsk salt
Fremgangsmåde
  1. Kog pasta som anført på pakken og tænd ovnen på 200graders varme
  2. Skær pølserne i skiver, og svits dem på panden sammen med bacon
  3. Skær brokkolihovedet i små "buketter", og kog dem ca. 3min i en gryde
  4. Skær tomaterne i skiver og vend dem i et ildfast fad, sammen med pølser, bacon og brokkoli
  5. Pisk æg, ost, mælk og salt let sammen, og hæld det ud over pasta- og grøntsagsblandingen.
  6. Bag retten ca 30min i en 200 graders varm ovn
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/poelseret-med-pasta-og-groentsager/