Pølseret med pasta og grøntsager
Forfatter: Maria Vestergaard
- 300g ukogt pastapenne
- 5 små pølser
- ½ brokkoli hovede
- 10 cherry tomater
- 4 æg
- 200g mozzeralla ost
- en pakke bacon
- 4 dl mælk
- 2 tsk salt
- Kog pasta som anført på pakken og tænd ovnen på 200graders varme
- Skær pølserne i skiver, og svits dem på panden sammen med bacon
- Skær brokkolihovedet i små "buketter", og kog dem ca. 3min i en gryde
- Skær tomaterne i skiver og vend dem i et ildfast fad, sammen med pølser, bacon og brokkoli
- Pisk æg, ost, mælk og salt let sammen, og hæld det ud over pasta- og grøntsagsblandingen.
- Bag retten ca 30min i en 200 graders varm ovn
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/poelseret-med-pasta-og-groentsager/
3.5.3226