Broccoliboller - sunde grøntsagsboller
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Opskrift til ca. 8-10 broccoliboller
  • et lille broccolihovede
  • 3 små æg
  • 1 dl mælk
  • en teske bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 300g hvedemel
  • drysses med sesamfrø
Fremgangsmåde
  1. Hak broccoli helt fint (enten vha. en minihakker, foodprocessor eller en kniv)
  2. Bland broccoli med æg, mælk, salt og bagepulver. Pisk det godt sammen
  3. Tilsæt hvedemel lidt ad gange og pisk dejen ensformig
  4. Lad dejen stå i 5-10min imens ovnen varmes op.
  5. Form broccolibollerne med to skeer eller hænderne og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir
  6. Bag broccolibollerne i ovnen ved 200 graders varme i ca. 20min eller til bollerne bliver let gyldne.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/broccoliboller-sunde-groentsagsboller/