Grøntsagslasagne - hjemmelavet vegetarlasagne
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 2 små løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 dåse hakkede tomater
  • en lille dåse tomatpure (ca. 70g)
  • 1 tsk. timian
  • salt og peber
  • lasagne plader
  • Bechamelsauce (følg linket og få den bedste og nemmeste bechamelsauce)
Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 180graders varmluft
  2. Hak løg og hvidløg og steg det i en stor gryde til løgene bliver bløde og glasagtige
  3. Skyld grøntsagerne og hak dem groft på et rivejern
  4. Steg alle grøntsagerne i gryden i et par minutter de bliver bløde
  5. Tilsæt hakkede tomater og tomatpure
  6. Varm det op og smag til med salt, peber, og timian
  7. Byg din grøntsagslasagne ved at smøre et lasagnefad med en smule olie, og placer dernæst et lag lasagneplader. Dernæst smøres et lag tomatsauce og så bechamelsauce.
  8. Gentag proceduren 3 gange og afslut med bechamelsauce
  9. Bag grøntsagslasagnen i ovnen ved 180graders varmluft i ca. 35-40min eller til lasagnepladerne er blevet bløde.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/groentsagslasagne-hjemmelavet-vegetarlasagne/