Stegte ris med kylling og karry
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 500g kogte ris
  • 400g kylling
  • 1 dl olie
  • 1 spsk karry
  • 2 porrer
  • 1 løg
  • 2 æg
  • 2 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ - 1 dl soyasovs
  • evt 2 spsk. fiskesovs
  • salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Kog risene som anført på pakken, eller brug dine kolde ris fra køleskabet fra dagen før.
  2. Skær kylling i mundrette stykker og steg det i en dyb pande eller gryde med en smule olie samt karry.
  3. Tag kyllingen af panden, og steg ris med en masse olie.
  4. Tilsæt løg og porrer og steg til løgene bliver bløde.
  5. Lav et hul i midten af gryden og tilsæt æg.
  6. Pisk grundigt i æggene med et piskeris eller en grydeske, og vend det sammen med ris
  7. Hak gulerødder og rød peberfrugt fint, og tilsæt grøntsagerne sammen med kylling til risene.
  8. Lad retten stå og små simre til grøntsagerne er blevet bløde
  9. Smag til med soyasovs, fiskesovs, karry, salt og peber.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/stegte-ris-med-kylling-og-karry/