Pasta med laks og spinat
 
 
Pasta med laks og spinat til ca. 4 personer:
Forfatter:
Ingredienser
  • 1 løg
  • olie til stegning
  • 4 laksefileter (ca. 3-400g)
  • 200g frisk spinat
  • 400g frisk pasta
  • 500ml mornay sovs (kan købes færdig eller laves selv)
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og steg dem hvide og bløde med olie i en stor gryde
  2. Skær laks i mindre stykker og svits dem i gryden til de er gennemstegte
  3. Skyld spinaten og tilsæt lidt ad gangen til gryden.
  4. Kog pasta som anført på pakken, og tilsæt pasta sammen med mornay sovs.
  5. Vend pasta med laks og spinat rundt i gryden, lad det varme op, og smag til med salt og peber.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/pasta-med-laks-og-spinat/