Risengrød med kanel og smørklat
 
 
Til 4 personer:
Forfatter:
Ingredienser
  • 200g grødris
  • 2dl vand
  • 12dl mælk
  • ½ tsk salt
  • serveres med sukker, kanel og smørklat
Fremgangsmåde
  1. Kog vand i en gryde.
  2. Tilsæt grødris og kog risene i ca. 2min ved hyppig omrøring
  3. Tilsæt mælk og lad grøden koge op ved hyppig omrøring
  4. Når grøden koges, skrues der ned for temperaturen og sættes et låg på gryden.
  5. Lad grøden småsimre ved svag varme i ca 35min. Rør i gryden ofte, så grøden ikke brænder på.
  6. Server grøden med kanel, sukker og smørklat
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/risengroed-med-kanel-og-smoerklat/