Fyldt kyllingebryst med pesto
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • Fyldt kyllingebryst til ca. fire personer:
  • fire kyllingebyst fileter
  • 2 spsk tomat pesto
  • en lille håndfuld persille
  • et forårsløg
  • 50g revet cheddarost (alm revet ost kan også sagtens bruges)
  • 50g smør til stegning
  • salt og peber
  • evt tandstikker
Fremgangsmåde
  1. Hak persille og forårsløg, og bland det med cheddar ost og tomatpesto i en skål.
  2. Skær fedt og sener fra kyllingen, og lav et dybt snit langs kyllingebrystfileten. Lav derefter to snit der begge går ud fra det første snit på langs, således at der bliver skabt en lille lomme i brystet, hvor fyldet kan placeres.
  3. Placer fyldet i kyllingebrysterne og sæt evt et par tandstikker i kødet
  4. Steg kyllingebrystfileterne på en pande med smør på først bagsiden og derefter den anden side til kødet har fået en flot gylden farve.
  5. Placer kyllingebrystfileterne i et ildfast fad, og hæld saften fra panden over fileterne.
  6. Drys med salt og peber over, og steg dem videre i ovnen på ca. 200graders varme i ca. 35min.
  7. Jeg serverede kyllingebrystfileterne skåret ud, men det er en smagssag.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/fyldt-kyllingebryst-med-pesto-og-urter/