cheddar dip - den bedste oste dip
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 200g revet cheddarost
  • ca. 2dl mælk
  • 25g smør
  • 2 spsk mel
  • ½ chili eller tørret chili flager
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk paprika
Fremgangsmåde
  1. Smelt langsomt smør i en gryde sammen med chili, hvidløg, paprika og salt.
  2. Rør herefter med et piskeris imens du tilføjer mel, således at der ikke er nogle klumper at finde i smørbollen.
  3. Tilsæt nu mælk imens du stadig rør i gryden.
  4. Tilsæt cheddar ost og rør indtil osten er helt smeltet, hvorefter du smager dippen til.
  5. Hvis du synes cheddar dippen er blevet for tyk, tilføjer du en anelse mere mælk.
  6. Cheddar dippen serveres straks herefter, da den hurtigt falder i temperatur, og bliver til en fast konsistens.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/cheddar-dip-den-bedste-oste-dip/