Minestronesuppe - italiensk suppe
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Minestronesuppe til ca. 4 personer:
  • 200 bacon i tern
  • 1-2løg
  • 2 fed hvidløg
  • olivenolie til stegning
  • 2 tsk. basilikum (evt frisk)
  • 2 tsk. timian
  • 3 gulerødder
  • 3 stængler bladselleri
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1L vand
  • 1 grøntsags bullionterning
  • 150g pasta
Fremgangsmåde
  1. Svits bacon i tern i en stor gryde til det bliver sprødt.
  2. Hak løg og hvidløg og svits dem i gryden til de bliver bløde.
  3. Skræl gulerødder og skær dem i skiver sammen med bladselleri. Tilsæt grøntsagerne til gryden, og svits dem i et par minutter sammen med krydderier.
  4. Tilsæt hakkede tomater, vand og bullionterning, og lade det koge op.
  5. Kog pasta i en gryde med vand som anført på pakken, og server dem til den færdigkogte suppe
  6. Smag til med salt og peber.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/minestronesuppe-italiensk-suppe/