Glutenfri knækbrød med havreklid
 
 
Til to plader knækbrød:
Forfatter:
Ingredienser
  • 200g havreklid
  • 75g hørfrø
  • 75g sesamfrø
  • 2 tsk. Salt
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 æg
  • 1 dl olie
  • ½ dl vand
Fremgangsmåde
  1. Bland havreklid, hørfrø, sesamfrø, salt og bagepulver sammen i en skål.
  2. Tilsæt æg, olie og vand og rør godt rundt i dejen.
  3. Del dejen i to. Rul den ene del dej ud mellem to stykker bagepapir vha. en kagerulle. Smør evt. den ene side af bagepapiret med olie, så dejen ikke hænger fast.
  4. Placer bagepapiret med knækbrød på en bageplade, og skær forsigtigt små firkanter ud i dejen. Bag knækbrødene ved 180graders varmluft i 15-20min, eller til de er blevet let gyldne.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/glutenfri-knaekbroed-med-havreklid/