Bagt havregrød med bær og nødder
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 100g havregryn
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vanilje
  • 1 knivspids salt
  • ½ tsk. ingefær
  • 1 tsk. kanel
  • 1 æg
  • 2 dl mælk
  • 50g frosne blåbær
  • 2 spsk. sirup/honning
  • 2 tsk. kokosolie
  • en lille håndfuld hasselnødder
  • en lille håndfuld græskarkerner
  • en lille håndfuld friske blåbær
Fremgangsmåde
  1. Bland havregryn, bagepulver, vanilje, salt, ingefær og kanel sammen i en skål.
  2. I en anden skål piskes æg med mælk, hvorefter blåbær, 1 spsk. sirup og 1 tsk. kokosolie tilsættes. Bland nu de tørre ingredienser med de våde.
  3. Smør et lille ildfast fad med resten af kokosolien, og hæld havregrøden i formen.
  4. Drys med hele nødder og kerner, og resten af siruppen.
  5. Bag havregrøden i ovnen i ca. 30min ved 180 graders varme.
  6. Tag grøden ud og server den med friske blåbær på toppen.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/bagt-havregroed-med-baer-og-noedder/