Kyllingefrikadeller med hytteost, persille og gulerod
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 400g hakket kyllingekød
  • 1dl havregryn
  • 1 æg
  • ½ dl mælk
  • 100g hytteost
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • en håndfuld persille
  • en lille gulerod
  • 2 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • olivenolie eller smør til stegning
Fremgangsmåde
  1. Hak persille, løg, og hvidløg fint og bland det sammen i en stor skål.
  2. Riv derefter guleroden og bland den i frikadellefarsen sammen med de øvrige ingredienser.
  3. Rør godt rundt i farsen, og form frikadellerne ved hjælp af en ske og en hul hånd.
  4. Steg frikadellerne lysebrune på panden med smør eller olie.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/kyllingefrikadeller-med-hytteost/