Bagt græskar med chili og ristede græskarkerner
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 1 hokkaido græskar
  • 2 spsk. netural olie
  • 1 løg
  • 1 rød chili
  • en lille håndfuld græskarkerner
  • lidt frisk rosmarin
  • salt
Fremgangsmåde
  1. Skær hokkaido græskaret i både og skær skralden af.
  2. Fjern kerner og skær græskaret i tern.
  3. Skær rød chili i fine små stykker.
  4. Skær løg i halve ringe og vend det i en skål med græskar, chili, olie, og rosmarin.
  5. Hæld græskarblandingen ud i et smurt ovnfast fad, og drys med salt.
  6. Bag græskar retten i ovnen ved 200graders varme i ca. 20-25min.
  7. Rist imens græskarkerner på en varm pande, og drys kernerne ud over den bagte græskar inden servering.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/bagt-graeskar-med-chili-og-graeskarkerner/