Havregrød med banan
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 1 dl grovvalserede havregryn (fintvalsede kan også bruges)
  • 1,5 dl mælk
  • 1 moden banan
  • hakkede nødder, chokolade osv til topping
Fremgangsmåde
  1. I en lille gryde varmes havregryn med mælk. Lad det varme langsomt op, og rør jævnligt i grøden. Mos halvdelen af en banan i en skål med en gaffel, og tilsæt banan til grøden.
  2. Lad grøden koge langsomt ind ved svag varme og hyppig omrøring i ca. 6-8min.
  3. Hak banan, nødder og chokolade og server din grød varm og med dit yndlings topping.
  4. Tip: tilsæt evt en tsk. kokosolie og vend det i havregrynene inden mælken tilsættes!
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/havregroed-med-banan/