Blommesalat med honningmarinerede hasselnødder
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 6-8 små modne blommer
  • en lille håndfuld hasselnødder
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk oliven olie
  • ca 100g napolitana salat
  • 1 spsk balsamico eddike
  • salt
  • en lille håndfuld fetaost
Fremgangsmåde
  1. Skær blommerne i store både og halver hasselnødderne.
  2. Steg blommerne og nødderne i en pande med olie og honning ved høj varme i 2-4min.
  3. I et lavt fad fordeles salaten ud.
  4. Drys med salt, lidt olivenolie og balsamico eddike.
  5. Lad blommerne køle en smule af, og placer dem på salaten.
  6. Drys med knust fetaost
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/blommesalat-med-honningmarinerede-hasselnoedder/