Butterdejs snacks
 
 
ca. 20 butterdejssnegle
Forfatter:
Ingredienser
  • - 1 butterdej (ca. 20 snegle)
  • - pesto (jeg valgte chili-tomat pesto)
  • - 100g fetaost
  • - 30g cashewnødder
  • - 2 forårsløg
  • - frisk timian
Fremgangsmåde
  1. Rul den færdige butterdej ud, og beklæd den med pesto.
  2. Mos fetaosten med en gaffel, så den smuldrer, og fordel osten udover dejen.
  3. Derefter hakkes forårsløg og cashewnødder, som placeres ud til kanten sammen med frisk timian (se evt. ovenstående billede).
  4. Rul butterdejen sammen på den korte led, så du har en lang pølse, der herefter skæres ud som snegle (ca. 1 cm tykke).
  5. Bag butterdejssneglene som anvist på pakken.
  6. Velbekomme!
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/butterdejssnegle-med-fetaost/