Kyllingelasagne med spinat
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 500g kylling bryst filet
  • olie til stegning
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpure
  • 200g frisk spinat
  • salt, peber, basilikum
  • lasagneplader
  • Bechamelsauce:
  • 70g smør
  • 40g hvedemel
  • 0,5L mælk
  • 70g. mozzeralla ost
  • Smag til med salt, peber og muskatnød
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde med olie.
  2. Skær kylling i mundrette stykker og steg det i olien til det er gennemstegt.
  3. Tilsæt hakkede tomater og tomatpure til gryden, og riv den friske spinat i stykker, der også tilsættes. Varm tomatsovsen op og smag til med salt, peber og basilikum.
  4. I en lille gryde smeltes smør, som blandes med mel. Rør grundigt.
  5. Tilsæt mælk og rør fortsat ofte.
  6. Tilsæt ost og lad det smelte i saucen.
  7. Smag til med salt, peber og muskat nød.
  8. Smør et ovnfast fad med smør, og placer et lag lasagneplader i bunden.
  9. Derefter placeres et lag tomatsovs og til sidst bechamelsauce sauce.
  10. Gentag proceduren ca 3 gange og afslut med bechamelsaucesauce.
  11. Bag kyllingelasagnen i ovnen ved ca. 200 graders varmluft i ca. 35min eller til lasagnepladerne er blevet bløde.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/kyllingelasagne-med-spinat/