Omelet med svampe og rødløg
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 150g champignoner
  • 1 rødløg
  • smør til stegning
  • 5 æg
  • salt og peber
  • en lille håndfuld krydderurter (f.eks basilikum eller persille)
Fremgangsmåde
  1. Snit løg og champignoner i skiver og steg dem på en varm pande med smør. Al vandet fra svampene skal fordampes væk.
  2. Pisk derefter æg og en lille tsk salt og peber sammen i en skål.
  3. Fordel det piskede æg på hele panden, og skru ned på lavest mulig varme. Placer evt et grydelåg på panden, hvis toppen af omeletten har svært ved at blive fast.
  4. Når omeletten er blevet fast nok til at kunne vendes, placeres en stor tallerken på panden, hvorefter hele panden vendes om og omeletten falder ned på tallerkenen.
  5. "Glid" derefter omeletten ned på panden igen, og lad den anden side blive bagt.
  6. Drys med urter og en smule salt inden servering
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/omelet-med-svampe-og-roedloeg/