Peanutbutter kylling
Forfatter: Maria Vestergaard
- 4 forårsløg
- 2 fed hvidløg
- olie/smør til stegning
- 1 spsk karry
- 1 tsk ingefær
- ca. 400g kylling skåret i strimler
- 1 rød peberfrugt
- 1 dåse kokosmælk
- 2 spsk. peanutbutter
- evt. jævning med maizena
- salt og peber
- serveres med nudler/ris og lime
- Snit forårsløg og hak hvidløg fint.
- Steg det i olie sammen med krydderierne.
- Tilsæt kyllingestrimler og steg kødet til det er gennemstegt.
- Skær peberfrugt i strimler og lad det stege med kødet et par minutter før kokosmælk og peanutbutter tilsættes.
- Lad det langsomt blive varmet op, og skru hurtigt ned for plusset igen når sovsen begynder at boble. På den måde undgår du, at sovsen skiller.
- Smag til med salt og peber og jævn evt sovsen med maizena, hvis du ønsker den tykkere.
- Server din peanutbutter kylling med f.eks nudler og skiveskåret lime.
Recipe by Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/peanutbutter-kylling/
3.5.3226