Peanutbutter kylling
 
 
Peanutbutter kylling til ca. 4 personer:
Forfatter:
Ingredienser
  • 4 forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • olie/smør til stegning
  • 1 spsk karry
  • 1 tsk ingefær
  • ca. 400g kylling skåret i strimler
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk. peanutbutter
  • evt. jævning med maizena
  • salt og peber
  • serveres med nudler/ris og lime
Fremgangsmåde
  1. Snit forårsløg og hak hvidløg fint.
  2. Steg det i olie sammen med krydderierne.
  3. Tilsæt kyllingestrimler og steg kødet til det er gennemstegt.
  4. Skær peberfrugt i strimler og lad det stege med kødet et par minutter før kokosmælk og peanutbutter tilsættes.
  5. Lad det langsomt blive varmet op, og skru hurtigt ned for plusset igen når sovsen begynder at boble. På den måde undgår du, at sovsen skiller.
  6. Smag til med salt og peber og jævn evt sovsen med maizena, hvis du ønsker den tykkere.
  7. Server din peanutbutter kylling med f.eks nudler og skiveskåret lime.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/peanutbutter-kylling/