125g pizzasovs (ofte bruger jeg hakkede tomater der blendes med lidt ketchup, basilikum og oregano)
125 revet mozzeralla ost
1 kyllingebryst
½ dåse majs
200g champignoner
1 løg
frisk basilikum
Pepperoni pizza
125g pizzasovs
125 revet mozzeralla ost
150g pepperoni
½ dåse ananas
Fremgangsmåde
Steg kyllingebryst på panden (uden at det bliver tørt). Skær det derefter i mundrette stykker. Tænd ovnen på 220graders varme. Snit champignoner i skiver, og rul pizzaerne ud. Fordel pizzasovs og dernæst ost på hver enkelt pizza.
Den ene pizza tilføres pepperoni og bages i ovnen i ca. 12-15min. Ananas tilføres inden servering.
Den anden pizza tilføres champignoner og løg, og bages dernæst ca. 10min. Derefter tages pizzaen ud, og kyllingestykkerne fordeles på pizzaen, som bages videre i yderligere 5min. Tilfør majs og frisk basilikum inden servering.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/pizza-med-toem-koeleskabet-rester/