Pizza med "tøm-køleskabet-fyld"
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Kylling og grøntsagspizza:
  • 125g pizzasovs (ofte bruger jeg hakkede tomater der blendes med lidt ketchup, basilikum og oregano)
  • 125 revet mozzeralla ost
  • 1 kyllingebryst
  • ½ dåse majs
  • 200g champignoner
  • 1 løg
  • frisk basilikum
Pepperoni pizza
  • 125g pizzasovs
  • 125 revet mozzeralla ost
  • 150g pepperoni
  • ½ dåse ananas
Fremgangsmåde
  1. Steg kyllingebryst på panden (uden at det bliver tørt). Skær det derefter i mundrette stykker. Tænd ovnen på 220graders varme. Snit champignoner i skiver, og rul pizzaerne ud. Fordel pizzasovs og dernæst ost på hver enkelt pizza.
  2. Den ene pizza tilføres pepperoni og bages i ovnen i ca. 12-15min. Ananas tilføres inden servering.
  3. Den anden pizza tilføres champignoner og løg, og bages dernæst ca. 10min. Derefter tages pizzaen ud, og kyllingestykkerne fordeles på pizzaen, som bages videre i yderligere 5min. Tilfør majs og frisk basilikum inden servering.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/pizza-med-toem-koeleskabet-rester/