One pot pasta - opskrift på nem pastaret
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 250g pølse (f.eks corizopølse - den kan dog godt være lidt stærk i smagen)
  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • olivenolie til stegning
  • 300g cherrytomater
  • et bundt frisk basilikum
  • 400g spagetti
  • 4dl vand
  • 2 tsk salt
  • 150g revet parmesan
Fremgangsmåde
  1. Skær pølse i skiver.
  2. Løg og hvidløg snittes i fine skiver, og svitses sammen med pølse og olivenolie i en stor gryde et par minutter. Man kan dog også, springe dette punkt over, og istedet koge det hele sammen.
  3. Skær tomater i halve, og put dem sammen med basilikumblade, spagetti, vand og salt i gryden.
  4. Lad låget være på gryden indtil det koger. Efterhånden som spagettien bliver blød i bunden, kan de presses ned i gryden, uden at de knækker.
  5. Lad retten koge til spagettien er al dente (eller som anført på pakken).
  6. Tag gryden af plusset, tilfør revet parmesan (gem evt lidt til servering), og rør rundt i gryden.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/one-pot-pasta-opskrift-paa-nem-pastaret/